Vriendschap voor iedereen

beste vrienden

Vriendschap maken is niet zo gemakkelijk.

Vriendschap voor iedereen. Veel mensen zijn eenzaam en dat is toch best raar terwijl er zoveel mensen leven op deze planeet.

We leven in een drukke tijd, niet iedereen heeft tijd om op zoek te gaan naar vriendschap. Maar wat willen we nou met een vriendschap? Gezellig in de stad een wijntje of een biertje drinken? Of van iemand op aan kunnen, een schouder als je daar behoefte aan hebt. Of een goed gesprek. Voor iedereen kan een vriendschap een andere betekenis hebben. Maar als mens kunnen we niet zonder mensen om ons heen.

Wat is voor jou een echte vriend of vriendin?

Voor mij is een vriend of een vriendin waar ik op kan bouwen, een persoon die ik kan bellen en dan van te voren weten dat diegene voor me klaar staat. En laten we eerlijk wezen daar zijn er niet veel van. Mensen waar je echt op kan bouwen. Als je naar Facebook kijkt hebben de meeste mensen wel honderden vrienden, is dat reëel? Nee, dacht het niet. Je hoort mensen ook best vaak klagen over hun vrienden, maar over een echte vriend klaag je niet daar heb je alleen maar goede woorden voor.

Conclusie

Als je dit hierboven hebt gelezen en je komt tot de conclusie dat, jij er ook zo over denkt, dan is het misschien een idee om naar een echte kameraad te zoeken, iemand waar je op kan bouwen. Waar je ook een dagjes mee weg kan. Waar je een goed gesprek mee kan hebben. Maar hoe vindt je die vrienden? Dat is inderdaad niet zo gemakkelijk. Je gaat niet naar de supermarkt om mensen aan te spreken en de vraag stellen, “kan jij een echte vriend voor mij zijn”!! Een relatie website? Maar je bent niet op zoek naar een relatie, je wilt een vriendschap opbouwen en je hebt totaal geen zin in toestanden. Het is dus niet zo gemakkelijk om een echte kameraad te vinden.

Vriendschap voor iedereen
Vriendschap voor iedereen

Ik heb een goede vriend.

Ben jij zo gelukkig en heb je een goede vriend. Wees dan zelf ook een goede vriend en vertel deze persoon dat je hem of haar waardeert. Neem een keer een aardigheidje mee, vergeet niet te vertellen aan deze persoon hoe fijn je het vindt dat hij of zijn in je leven is. Zo hou jij je kameraadje voor een hele lange tijd en ben jij een zeer gelukkig mens.

Wat is een echte vriendschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.