Toch nog lieve mensen hier

En ineens is het vertrouwen in de mens weer terug.

Wat zijn er toch lieve mensen, mijn kerst kan niet meer stuk.
Sinds 23 oktober 2017 woon ik in mijn nieuwe woning in Warmond. En natuurlijk gelijk een uitkering aanvragen en de inrichtingskosten voor mijn woning. Want op kaal beton en zonder gasstel, salontafel, en televisie, ga zo maar door kan een mens niet leven.

Bewind

Omdat ik in het bewind zit krijg ik 50 euro per week om van rond te komen en daar kan je niets extra’s van kopen. Het was dus wachten op het geld voor mijn studio. Afgelopen vrijdag kreeg ik te horen dat ik 800 euro heb gekregen om mijn hele huisje in te richten. De moed zakte in mijn schoenen want hoe moet je van 800 euro alles kopen.

Dochter

Mijn dochter zag dat ik er behoorlijk doorheen zat, en die heeft stiekem een advertentie op facebook geplaatst. Ze stuurde me een berichtje via Facebook dat ik naar de advertentie kon kijken en ook kon reageren.

[quads id=4]

Lieve mensen

En wat zijn er lieve mensen in Nederland. In ieder geval in mijn omgeving. De ene reactie na de andere kwam binnen. En omdat ik alleen een fiets heb, kwamen ze het ook allemaal brengen. Mijn huis is inmiddels veranderd in een woning. Ik heb een hele mooie dressoir, een luie stoel, een magnetron, koffiezetapparaat, een tweepersoonsbed met een dekbed en overtrekken. Barkrukken en 2 rijdende keuken kastjes. Schilderijtjes een super mooie klok. Het is teveel om op te noemen.

Natuurlijk was ik erg emotioneel van zoveel lieve mensen die zoveel over hadden voor een vreemde.
Ik kan nu zeggen dat ik de kerstdagen vol vreugde tegemoet zie. En dat mijn vertrouwen in de mensheid weer helemaal is terug gekeerd.

beddressoir

Lees mijn verhaal wat ik heb meegemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *