Gezondheid, drogisterijen

Als je geen tijd hebt om het huis uit te gaan

Gezondheid, drogisterijen. Hieronder een aantal drogisterijen waar je van alles kan bestellen. We hebben nu eenmaal in deze drukke tijd niet altijd even veel tijd om het huis uit te gaan. En dit is overzichtelijk en daarom toch wel super handig. Doordat deze drogisten online producten verkopen kunnen ze de prijzen veel lager houden.

 

Drogisterij.net verkoopt verzorgende producten

Drogisterij.net is marktleider als online drogist Drogisterij.net biedt een breed assortiment met 73.000 drogisterij-artikelen, met daarom elke week andere aanbiedingen en nieuwe producten.

Voordeel drogisterij

voordeeldrogisterij
Gezondheid, drogisterijen

 

Voordeel drogisterij verkoopt A-merk artikelen op het gebied van verzorging, schoonmaak en gezondheid tegen zeer lage prijs. Behalve de lage prijzen van Voordeel drogisterij, staan er elke week kortingsacties en aanbiedingen centraal: OP=OP en weg is pech bij deze drogisterij. Door het inkopen van grote partijen, kan Voordeel drogisterij de lage prijzen hanteren, soms wel tot 70% goedkoper!

Drogisterij Plus

Drogisterij Plus is een webshop voor alle verzorgingsartikelen voor zowel mannen en vrouwen als baby’s en kinderen. Drogisterijplus.nl biedt A-merken zoals Gillette, Dove, Nivea, Axe, Loreal Paris enz. tot wel 40% goedkoper dan de drogisterij winkels. Dit heeft te maken met het feit dat Drogisterij plus direct gekoppeld is aan een eigen leverancier. Op deze manier kunnen de producten voor minder geld verkocht worden, en onderscheidt het zich van andere drogisterijen.

Drogisterijdeals

Drogisterij deals is een webshop waar bezoekers A merk drogisterijartikelen voor een voordelige prijs kunnen bestellen. Drogisterijdeals verkoopt haar shampoos, haar gels, douche gels, scheermesjes, scheerapparaten, geurtjes, cosmetica artikelen en vele andere drogisterijartikelen van A tot Z.

drogist

Samenvatting

Er zijn veel drogisterijen in Nederland, maar meestal gaan we naar de bekende omdat dit vertrouwd is. Maar daar lopen we wel regelmatig goede deals mis. Online drogisterijen kunnen producten veel goedkoper aanbieden omdat ze de kosten van een winkel niet hebben. Vaak worden er grote partijen aangekocht wat er ook voor zorgt dat de dure shampoo voor veel minder kunnen aanbieden.

Als ik nog meer online drogisterijen tegen kom die minder bekend zijn dan zal ik deze erbij plaatsen. Natuurlijk laat ik het uittesten aan jou over. Het is voor mij niet mogelijk om bij elke online drogisterij wat te kopen. Mochten er problemen zijn dan hoor ik dit graag dan kan ik dat erbij plaatsen. Dit alles met de bedoeling dat de drempel voor andere mensen ook wat lager wordt.

Lees ook de nieuwe donorwet

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *