Gamma Racing Day in Assen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/08/2018 - 19/08/2018
Hele dag

Locatie
Gamma Racing Day

Categorieën Geen Categorieën


Gamma Racing Day in Assen

Toegang tot de GAMMA Racing Day is GRATIS op vertoon van het GRATIS toegangsbewijs, in de maanden juni en juli verspreid via GAMMA bouwmarkten, de partners van het evenement.

Het GRATIS toegangsbewijs geeft  toegang tot de taluds en tribunes rond het TT Circuit Assen en is inwisselbaar op zaterdag 18 of zondag 19 augustus 2018.

Wilt u ook een kijkje achter de schermen, bestel dan tegen betaling toegangskaarten voor de paddock. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS toegang tot de paddock.

Samengevat

Er zijn leuke dagjes uit die gratis zijn, wie van racen houdt en hard geluid kan hier zijn los op. Waarom veel geld uitgeven als het ook anders kan, aangezien het leven al duur genoeg is. Wil je meer informatie hebben over dit evenement bezoek de link hieronder. Dus, misschien zien we elkaar terug in Assen

Gammaracingday

 

Gamma Racing Day
Tribune van het TT Circuit

Bereikbaarheid

Het TT Circuit Assen ligt pal aan de A28. Het circuit is goed te bereiken met het openbaar vervoer en automobilisten en motorrijders parkeren gratis. Vanaf het station Assen rijden op zaterdag en zondag pendelbussen heen en weer naar de Noordlus van TT Circuit Assen. Bekijk hier de informatie over de tribunes, aan rij routes, parkeren, toegang en plattegronden.

Gamma Racing Day 2017

Nog een gratis dagje uit in Vlissingen