Brutale deurverkopers, kijk uit!!

Deurverkopers zijn brutaal en ronduit soms verschrikkelijke mensen.

Iedereen maakt het mee, aan de deur wordt van alles aangeboden. In de meeste gevallen gaat dit op een brutale manier. Dit artikel schrijf ik omdat ik gisteren een ervaring had waar ik zeer van onder de indruk ben. Ik was er ook bijna zelf ingetrapt de oplichterij.

Gistermiddag werd er aan de deur gebeld. Ik deed open en er stond een kerel voor de deur. De deur was nog niet open en er werd gelijk een tablet in mijn handen geduwd. Vol verbazing keek ik naar de man, die vertelde dat de tablet voor mij was. Er gingen allemaal gedachten door me heen. Had ik wat gewonnen, maar kon me niet herinneren dat ik ergens aan had meegedaan. Had ik een geheime vriend die mij wilde verassen? Nee, dit was de manier van de deurverkoper om mij gelijk over te halen.
Een gratis tablet

Ik begrijp dat iedereen zijn beroep moet hebben. Deurverkopers echter zijn toch mensen die openlijk iemand benadelen. Expres arme mensen overhalen om ervoor te zorgen dat die nog meer problemen krijgen.
Mijn ervaring met deze man was nog niet afgelopen.
Hij vertelde dat ik de tablet gratis zou krijgen als ik lid zou worden van de leesmap. Gelijk stond ik klaar met teleurstelling in mijn ogen, en gaf de tablet terug. Ik vertelde dat ik de leesmap niet kon nemen omdat ik in het beheer zat en ik het niet kon betalen. Dat maakte niet uit zei deze meneer want ik hoefde niets tegen mijn beheerder te zeggen en kon dan wekelijks het minimale bedrag van 4, 30 afrekenen aan de bezorger van de leesmap!!!!!

deurverkopers
Deur aan deur verkoop

Toch niet te geloven

Deurverkopers zijn echt klootzakken, (sorry voor mijn taalgebruik). Hoe kan iemand bewust een mens in de problemen brengen, en dan op een manier die echt laag bij de grond is. Mijn reactie is zo sterk omdat ik ook kwaad ben op mezelf. Ik had op het moment ook twijfels, ik zat maar naar de mooie tablet te kijken en voelde van binnen dat ik die best erg graag wilde houden.

Geloof niet de deurverkopers, ze liegen, ze bedriegen en ze voelen er zelf niets bij, het is pure oplichterij. Reageer onderaan de site als jij ook een ervaring hebt meegemaakt met een deurverkoper.

Bezoek ook dubieuze zaken

1 thought on “Brutale deurverkopers, kijk uit!!

  1. Ook ik heb dit eerder mee gemaakt, alleen ik was zo dom om erin te trappen!
    Ook op dezelfde manier kreeg ik een tablet in mijn handen gedrukt en was vol verbazing, de verkoper vertelde me dat ik de tablet mocht houden, als ik lid zou worden van de leesmap. Het bedrag van 4,30 kon ik betalen aan de bezorger van de leesmap, en was het geen probleem dat ik met geldproblemen zat want iedereen kon dat wel missen volgens de man.

    Ik was zo in verbazing dat ik heel stom geen nee durfde te zeggen en gaf zo mijn gegevens. Na mijn handtekening werd de tablet weer uit mijn handen getrokken, ik zou een nieuwe krijgen als ik 4 x de leesmap had ontvangen. En de meneer ging weer verder. Ik heb gelukkig het contract nog kunnen ontbinden, maar ik zat er bijna aan vast zonder er nog over na te kunnen denken. Wat zijn dat vreselijke mensen zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *